Nieuws
 

Vacature

 Door het vertrek van een collega en groei van onze praktijk, hebben we mensen nodig die mee  willen en kunnen groeien. Daarom zoeken we een:

Ergotherapeut
12-28 uur

die naast kennis en ervaring ook een forse dosis ambitie heeft om zichzelf en de organisatie te ontwikkelen.

Je houdt van uitdagingen in een groeiende onderneming. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je instelling past bij een groeiende organisatie; flexibel, alert, proactief, enthousiast, ondernemend en betrokken

Je gaat je bezig houden met:
• Ergotherapeutisch onderzoeken, behandelen en begeleiden van volwassenen en ouderen. Het betreft zowel eerstelijns werk als behandelen van cliënten in verzorgingshuizen
• Adviseren van cliënten, familie en mantelzorg.
• Rapporteren naar behandelaars en instanties.

Je past bij Ergo den Bosch als je
• In bezit bent van een diploma ergotherapie
• Ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister Paramedici.

• Minimaal 1 jaar werkervaring hebt. (Schoolverlaters worden niet uitgenodigd)
• Ervaring hebt met neurologische problematiek
• Ervaring met Oncologie 
• Ervaring met Chronisch pijn problematiek

• Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
• Flexibel en pragmatisch bent
• Zelfstandig kan werken en in een team
• In het bezit van rijbewijs en auto.
• Geen 9.00 tot 18.00 mentaliteit hebt.

Extra informatie
Wilt u meer weten over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Elske van Hirtum of Monique Goossens tel. 073-6114467

Belangstelling? 
Stuur je schriftelijke sollicitatie en CV vóór 19 mei naar Ergo Den Bosch via info@ergodenbosch.nl. Gesprekken zullen plaats vinden in week 21 of 22. 
Voor meer info zie de website: 
www.ergodenbosch.nl

Opening nieuwe praktijk locatie: 't Station

14-03-2017: Vanaf nu voeren we ook praktijk vanuit gezondheidscentrum 't Station in Drunen. 
Elke maandagochtend is Sanne van Amerongen op de praktijk aanwezig. Mocht je vragen hebben dan kunt je gerust even aankloppen, bellen kan natuurlijk ook!

A.s. zondag vieren we de opening met een open dag van 't Station. Kom jij ook??

Adres: Stationsstraat 26, 5151 HB Drunen
Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur

Problemen in de informatieverwerking: wat nu?

10-03-2017: Vanaf vandaag hebben wij maar liefst twee PRPP geschoolde ergotherapeuten in ons team! Sanne heeft de afgelopen week de PRPP cursus gevolgd en is naast Monique nu ook bevoegd om de PRPP af te nemen. 

Maar wat is die PRPP nou eigenlijk?
De PRPP is een gestandaardiseerd ergotherapeutisch instrument dat een ergotherapeut bij iedere cliënt met verdenkingen van problemen in de informatieverwerking kan afnemen. De ergotherapeut observeert enkele dagelijkse handelingen en analyseert sterke en zwakke processen van de informatieverwerking. De eventuele problemen in de informatieverwerking kunnen dan benoemt, verklaard en behandeld worden.

Heel erg nuttig om de behandeling goed vorm te geven. Daarnaast kan de voortgang goed gemeten worden en kan er snel worden gezien of, en hoe snel, iemands handelen verbeterd! 

Welkom in het team!

30-11-2016: Vanaf vandaag mag Annette zich officieel ergotherapeut noemen en daar zijn wij heel blij mee! Annette heeft gisteravond haar diploma in ontvangst mogen nemen na de eindpresentatie te hebben gegeven over haar scriptie. Deze heeft zij met succes afgerond. Welkom collega in het team! 

Interview Monique in Ergotherapie Magazine

01-09-16: Een interview met onze collega Monique Goossens is gepubliceerd in het Ergotherapie Magazine. Het Ergotherapie Magazine is hét vakblad voor ergotherapeuten en maakt onderdeel uit van Ergotherapie Nederland. 

Monique verteld over haar werk als ergotherapeut en deelt haar ervaringen en enthousiasme over de specialisatie in arbeid. Een artikel dat erg de moeite waard is om te lezen!  

Klik hier om het artikel van Monique in Ergotherapie Magazine te lezen

Nieuwe collega!

01-07-16: Vanaf vandaag mogen we Anouk Vermeulen verwelkomen in ons team! Anouk gaat bij ons als ergotherapeut aan de slag. Zij is dit jaar afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Welkom Anouk! 

Ergotherapeut van Ergo Den Bosch; Ergotherapie bij kinderen van Ergo Den Bosch;
Gehinderd in de uitvoer van uw dagelijkse activiteiten?

Reden om een ergotherapeut in te schakelen!