Nieuws
 

Wij zoeken een nieuwe collega!

Ergo Den Bosch is een vrijgevestigde ergotherapie praktijk, die dienstverlening biedt aan volwassenen en ouderen. Met een team van 5 therapeuten werken we voor klanten in de regio ’s-Hertogenbosch. Daartoe behoren ook de gemeentes Vught, St. Michielsgestel, Maasdriel, Heusden en Wijk en Aalburg. 

Ergo Den Bosch onderscheidt zich door haar persoonlijke betrokkenheid, het kleine flexibele team en maatwerk voor elke klant. De praktijk biedt dienstverlening aan volwassenen en ouderen. Door het vertrek van een collega en groei van onze praktijk, hebben we mensen nodig die mee willen kunnen groeien. Daarom zoeken we een

Ergotherapeut 20-32 uur

die naast kennis en ervaring ook een forse dosis ambitie heeft om zichzelf en de organisatie te ontwikkelen. Je houdt van uitdagingen in een groeiende onderneming. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Je instelling past bij een groeiende organisatie; flexibel, alert, proactief, enthousiast, ondernemend en betrokken.

Je gaat je bezig houden met:

 • Ergotherapeutisch onderzoeken, behandelen en begeleiden van volwassenen en ouderen. Het betreft zowel eerstelijns werk in thuissituaties als behandelen van eerstelijns cliënten in verzorgingshuizen en somatische vragen binnen Reinier van Arkel (psychiatrische instelling) in Vught
 • Adviseren van cliënten, familie en mantelzorg.
 • Rapporteren naar behandelaars en instanties.

Je past bij Ergo den Bosch als je

 • In bezit bent van een diploma ergotherapie
 • Ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister Paramedici.
 • Minimaal één jaar werkervaring hebt in de eerste lijn en/of verpleeghuis (schoolverlaters worden niet uitgenodigd)
 • Ervaring hebt met neurologische problematiek
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Flexibel en pragmatisch bent
 • Zelfstandig kan werken en in een team
 • In het bezit van rijbewijs en auto.
 • Geen van 9.00 tot 18.00 mentaliteit hebt.

Extra informatie 
Wilt u meer weten over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Elske van Hirtum of Monique Goossens tel. 073-6441167

Belangstelling? 
Stuur dan je schriftelijke sollicitatie en CV dan vóór 5 januari 2018 naar Ergo Den Bosch op info@ergodenbosch.nl. Gesprekken zullen plaats vinden in week 2.
Voor meer info zie de website: www.ergodenbosch.nl

 

Een inkijkje: een middag op stap met ergotherapeut Monique

26-10-2017: Dit is wel heel erg leuk! Gisteren kreeg onze praktijk bezoek van Ergotherapie Nederland! Lucelle van Ergotherapie Nederland heeft een dagje meegelopen en zo een inkijkje gekregen hoe het is om te werken in de eerste lijn. Lees hier hoe Lucelle deze dag heeft ervaren bij ons:

https://ergotherapie.nl/vereniging/bureau-en-trekt-land-lucelle-gast-ergo-bosch/

Even voorstellen!

Inge Fonken is sinds juni onze nieuwe collega ergotherapeut. Zijn jullie al een beetje nieuwschierig wie Inge is? Onder het kopje "over ons" stelt Inge zich in het kort aan jullie voor. 

Welkom in het team Inge! 

Opening nieuwe praktijk locatie: 't Station

14-03-2017: Vanaf nu voeren we ook praktijk vanuit gezondheidscentrum 't Station in Drunen. 
Elke maandagochtend is Sanne van Amerongen op de praktijk aanwezig. Mocht je vragen hebben dan kunt je gerust even aankloppen, bellen kan natuurlijk ook!

A.s. zondag vieren we de opening met een open dag van 't Station. Kom jij ook??

Adres: Stationsstraat 26, 5151 HB Drunen
Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur

Problemen in de informatieverwerking: wat nu?

10-03-2017: Vanaf vandaag hebben wij maar liefst twee PRPP geschoolde ergotherapeuten in ons team! Sanne heeft de afgelopen week de PRPP cursus gevolgd en is naast Monique nu ook bevoegd om de PRPP af te nemen. 

Maar wat is die PRPP nou eigenlijk?
De PRPP is een gestandaardiseerd ergotherapeutisch instrument dat een ergotherapeut bij iedere cliënt met verdenkingen van problemen in de informatieverwerking kan afnemen. De ergotherapeut observeert enkele dagelijkse handelingen en analyseert sterke en zwakke processen van de informatieverwerking. De eventuele problemen in de informatieverwerking kunnen dan benoemt, verklaard en behandeld worden.

Heel erg nuttig om de behandeling goed vorm te geven. Daarnaast kan de voortgang goed gemeten worden en kan er snel worden gezien of, en hoe snel, iemands handelen verbeterd! 

Welkom in het team!

30-11-2016: Vanaf vandaag mag Annette zich officieel ergotherapeut noemen en daar zijn wij heel blij mee! Annette heeft gisteravond haar diploma in ontvangst mogen nemen na de eindpresentatie te hebben gegeven over haar scriptie. Deze heeft zij met succes afgerond. Welkom collega in het team! 

Nieuwe collega!

01-07-16: Vanaf vandaag mogen we Anouk Vermeulen verwelkomen in ons team! Anouk gaat bij ons als ergotherapeut aan de slag. Zij is dit jaar afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Welkom Anouk! 

Ergotherapeut van Ergo Den Bosch; Ergotherapie bij kinderen van Ergo Den Bosch;
Gehinderd in de uitvoer van uw dagelijkse activiteiten?

Reden om een ergotherapeut in te schakelen!